Takip pıtırcıkları

14 Eylül 2012 Cuma

OSHO'ya göre sevgi

Sadece digerinin mevcudiyetinin içindeyken ansızın kendini mutlu hissedersen, sadece birlikte oldugunuz için zevkten sarhoş olursan, sadece diğerinin mevcudiyeti yüreginin derinliklerinde bazı şeyleri tatmin ederse.... yüreginde bir şey şarkı söylemeye başlarsa,armoninin içine girersen...gerçek sevgidir....digerinin sadece mevcudiyeti beraber olmanıza yardım eder; daha çok birey olursun; merkezinde, ayakları yere basan. o zaman o sevgidir.sevgi bir tutku degildir. sevgi bir duygu degildir.
Sevgi birisinin bir şekilde seni tamamladığının derinden anlaşılmasıdır.Birisi seni tam bir döngü yapar.digerinin mevcudiyeti ve yansıması seni çogaltır.sevgi kendin olma özgürlügünü tanır sana; o sahip olmak degildir.o yüzden izle; hiç bir zaman seksi, sevgi olarak düşünme, yoksa kanarsın. farkında ol ve birisiyle sadece mevcudiyetinin; başka bir şey değil, saf mevcudiyetinin yeterli olduğunu hissetmeye başladığında, başka hiç birşey istemediğinde, yalnızca varlığı,sadece olması seni mutlu etmek için yeterli olduğunda.......içinde birşeyler çiçek açmaya başlar, bin bir tane lotus çiçeklenir,o zaman aşık oldun ve o zaman gerçekliğin yarattığı tüm zorlukları aşabilirsin.sevgi sonsuzluktur. eğer varsa, o zaman sürekli olarak gelişir ve gelişir.sevgi başlangıcı bilir ama sonu bilmez..


MACARONS d'ANTOINETTE

Tatlımı tatlı ortama, kibar çalışanlara, bir okadar da kasıntı müşterilere sahip olsa da Ankara için güzel bir yer gidilesi sohbet edilesi şirin bir mekan.Kavunlu makaronu gerçekten çok leziz.