Takip pıtırcıkları

18 Kasım 2013 Pazartesi

Konu Kadın-Erkek Değil, Mesele İnsana çıkıyor hep..

Güzel bir gün  geçirdim hayatımda bugün ,gerçekten iyi ki yaptım dediğim bir sürecin getirileri bu günü unutmamam için yazmam gerek.
Hayat zor geldiğinde pes edip yıkılıyorum hemen,tamam kabul ama insanlıktan pek çıkmamaya çalışıyorum.En azından kendimi,insanları sorgulayabiliyorum. İnsanların hayvanda da bir hiyerarşi oluşturmasını, güç uygulamasını eline yakışıyor diye hayvan edinmesini ve sonra yurtdışı seyehatlerinde buna bakacak kimse yok deyip sokağa bırakmasını ve kaf dağındaki adeta alçı kalıbından çıkmış şekilcecik burnunu kabul edemiyorum.Hayvanı nasıl sokağa bırakıyorsan yanında gezdirdiğin süs erkeğini de bırakıcaksın canım o yüzden yanındaki adama vakum kıvamıyla yaklaşıp birilerinden kıskanmanın bir anlamı yok kendini de ortamı da germe.Bugünün nesi güzel peki dimi? bu çıkarımları yapabilecek kıvamda:)\düşüncede olabilmek, farkındalık çok güzel.Bunlar olurken başka tarafta güzel,söylediklerini anlayan, yeni bir şeyler öğrenebildiğin seni anlalamaya çalışan insanlarla sohbet edebilmek,leziz yemekler yiyebilmek, inanılmaz keyifli.

Tun@lı Balıkçısı

Yıllardır önünden geçip gittiğim ve fazlasıyla merak ettiğim yerlerden biridir Tunalı balıkçısı ve sonunda güzel insanlarla gidebiliyorum.Önünden geçerken yüzümde  tebessüm, ağzımda leziz bir his uyandıracak bir yer haline geliyor benim için .Leziz mezeleri ,taze balığı ve renkli ortamıyla kesinlikle görülmeye değer.Pazar akşamları, özellikle boş olduğu zamanlar gidip kendinizi şımartmalı üstüne Kuğulu'da  yürüyüş yapmalı ve kocaman gülmelisiniz...