Takip pıtırcıkları

24 Ağustos 2013 Cumartesi

Düğün Varr



Evlilik garip daha yaşım ne zaten, erkekler evliliği kadına bir lütufmuş gibi sunarken kadınların merakını anlamıyorum erkeklerin yapmadıkları kalmıyor ama kadınlar erkek peşindeler,nede meraklı şu kadınlar evlenmeye gibi genel düşüncelerimden ve gördüklerimden en azından 2-3 gün sıyrılmaya çalışıyorum çünkü tatlı bir çift bunlar.İlk kez bir yakın arkadaşlarım evleniyor.Eğlenceli bir şey oh oynuyoruz ,eğleniyoruz, birlikte mutlu olabilmek inanılmaz keyifli.

Kıyafet konusunda ne giyilir ne yapılır o size kalmış içiniz nasıl rahat ediyorsa takılın ama kına gecesi için düz taban bir ayakkabı rahat hareket edebilmek için elzem , düğünde ise aşırı topuklu ve yine sade bir elbise tercih ettim.
Düğün telaşı koşuşturma derken kesinlikle  arkadaşınıza yardım edin fotoğraf konusunda başta olmak üzere o kadar telaş oluyor ki kimsenin aklında ne yapacağı kalmıyor.
Süprizler yapın madem yakın arkadaşınız.Bu sitelerde gördüklerinizi kendi ellerinizle hazırlayın gidin.Kına gecesine\  bekarlığa vedaya,çerçeveler hazırlamadan gitmeyin.
Her süreçte olduğu gibi yine hayatı sorguluyorum, hayat garip diyorum.Sevdiğim insanların, hayatıma bir şekilde dokunmuş insanların çok mutlu olmasını istiyorum umarım çok mutlu olur.