Takip pıtırcıkları

9 Aralık 2021 Perşembe

HAYAT ! SENENİN SONUNA GELİRKEN

MICROHABITAT; izlenmeli

Bu yılı değerlendirmek ; tek iyi olan şey sevdicekten gelen evlenme teklifi hayat süprizlerle dolu. Kişisel olarak geliştiğim, büyüdüğüm bir yıl olsa da genel olarak zorlandım.

22 Mayıs 2021 Cumartesi

BULGARİSTAN *-*



Pasaport işlemleri için 2 günlük yapılan hızlandırılmış seyahat ve yorgunluk ama insan okadar özlüyor ki özgürlüğü gezmeyi. Pasaport yenileme için gidildiğinde- 5 yılda bir hep şunu düşünüyorum 5 yıl önce nerdeydim 5 yıl sonra nerede olacağız hayat çok garip
Penguen dansı en içten anı..

25 Nisan 2021 Pazar

COOV-İD

İnsan bazı şeyleri başına geldiğinde anlıyor sanırım. Aylardır devam eden bir pandemi ve nekadar kaçsak da maalesef yakalandım. Sanırım hayatımın en zor dönemlerinden biriydi çok zor atlattım,hala halsizlik var ama umarım geçmiş gitmiştir. Ama şükrettim gerçekten bin şükür, dünyanın bir çok yerinde insanlar nelerle boğuşuyor kimbilir çok şükür her şeye . İnsan olarak pek çok şey yaşıyoruz. Hayat güzellikler sunsun herkese. Sağlık olsun her şey olur okadar doğru bir cümle ki her şey olur.

19 Ocak 2021 Salı

2021

 Ah duygular...

 
 Kendi olarak, sana gelen-
sana gereksinimi olmadan, seni isteyen-
sensiz de olabilecekken, senin ile olmayı seçen-
kendi olmasını, seninle olmaya bağlayan- -
O, işte.
Rezervasyon yapılmalı ve kesinlikle gidilmeli bazı anılar silinmez. 
 Adalar hep en sevdiğim olacaksın ne zaman sıkılsam akıl alma yerimsin *-*.

6 Eylül 2020 Pazar

Aşk garanti edilebilecek bir şey değil, pizza teslimatı gibi. Fethi Paşa Korusu

Seni anlayan birini bulmak inanılmaz birşey ve senin de onu anlaman...Aşk'ta garanti yok Nick.
Fethi Paşa Korusu; 
Üsküdar tarafta doğal güzellik ve huzur harikası, aşık olunası bir yer mutlaka gidin.
Ah kadınların çilesi bir hayat yine;

23 Ağustos 2020 Pazar

Hadi çöz duygularını, hadi gel artık hayata katıl.


Kağıt Ev; “...belki de kaybolmuş bir duyguyu taşıyan bir kitabı kaybetmektense bir yüzük, saat veya şemsiye kaybetmeyi yeğleriz.”

 
Bu kadınların hepsi aslında yıllarca at gözlüğü takıyorlar, oldurmaya çalışıyorlar ve bunun adını huzur koyuyorlar. Ama bilmiyorlar ki huzur dünyanın en gereksiz hissi, biz insanoğlu, heyecan severiz, değişim severiz. Evlilik kurumu bunun tam tersinde duran ve yıllardır kendini asla yenilemeyen bir kurum (sayfa:35)

Okadar özlemişim ki ailemi. İzmir'im ailem. Delikli koy gidilecek güzel yerlerden mutlaka gidin. Gökyüzünü izlemeye hasretiz bu büyükşehirde. Bir kez daha gördüm ki hayat akıyor, insanlar değişiyor.


19 Temmuz 2020 Pazar

İSTANBULUN KÖYLERİ ve Gezilecek Yerleri *-*

G@RİPÇE
 RUMELİ FENERİ*-*
Kalesi ve manzarası dışında Rumelifeneri ve G@ripçe tarafında pek bir şey yok, ama bu taraflara hiç gelmediyseniz bu tarafları manzarası ve fazla kalabalık olmadığı için tercih edebilirsiniz. Sarıyer tarafa gelirseniz ***Kilyos,Rumelifeneri,G@ripçe,Belgrad Ormanı ve Atatürk Arboretumu'nu rahatlıkla hepsini gezebilirsiniz. Covid nedeniyle dışarıda yiyemeyenlerdenseniz ve tercihiniz piknik yapmak ise Belgrad bunun için en uygun alan. Belgrad Ormanının hemen yanında bulunan Atatürk Arboretumu (eğitim ve bilimsel yanları ağır basan bilgi, emek ve sabırla meydana getirilen canlı bitki müzesi)'u ise gerçekten tam bir vaha ben çok sevdim. Beklentili gelmeyin ama gezin mutlaka bu tarafları. Girişler hafta içi-sonu ücretleri farklı; bir de siz bir öğrenci belgeniz varsa onunla gidin, tam 20tl öğrenci 7,5 tl.

15 Temmuz 2020 Çarşamba

YENİ YAŞI DA ALIRKEN


2010'dan beri hayatımda var bu blog en sadık dostum, nefes alanım kendime en açık olduğum yer günlüğüm gibi, o kadar çabuk unutuyoruz ki özümüzü buraya gelince bakıyorum neler yapmışım diye resmen çocukmuşum. Çocuk kelimesine sosyolojik olarak dilimizde çoğunlukla küçümsemek atfedilse de benim lügatımda ve gerçek anlamı kesinlikle yetişme dönemimiz ve oyunlardan uzaklaşmadığımız en güzel ve onurlu dönem. Hayatımda zaman kavramı resmen uçtu, tutamıyorum denir ya tam öyle ne ara geçiyor yıllar. .Çok canımın acıdığı zamanlar hep çocukluk dönemine sığındım, çocuksulaştım ama bakıyorum da büyümüşüm; aldığım sorumluluklarla. Canımı acıta acıta verdiğim kararlar derken.... öyle olması gerek dedim geçtim. Bazılarına hayat altın tepsilerde sunulsa da kendi başarımı kutluyorum ben yaptım çoğu şeyi helal olsun bana yeni yaşımda vay be diyorum kendime, iyi bir insan yetiştim. Kimseyi yarı yolda bırakmadım, yalan atmadım hep dürüst oldum, hislerim sevgim hep dürüstçe oldu insan kelimesinden sapmadım. Şükrettiklerim arttı gönlüme göre eklenenler 3 yılda yaşadığım özgürlük beraberindeki sorumluluklar derken iyice büyüdüm ama çocuk yanımı yok etmeden, İYİ Kİ DOĞDUM helal olsun bana bu yaşıma da.

BİZ BÖYLEYİZ