Takip pıtırcıkları

28 Mart 2014 Cuma

Anason kokarken sofralar

     Güzel sofralar kursak hep.
Fırında balık en sevdiğim tereyağ ile mis 5dakika hazırlama süresi fırına koyun mis. Balık hafızalı olan, geçmişi unutan insanlara yedirin bol bol belki hatırlarlar emekleri,yapılanları,geçmişi.
                                                       Anason kokerken sofralar arka fonda da bu :)

Allacciate le Cinture-Kemerlerinizi Bağlayın

Son dönemlerde sinemaya gitmek için  vizyona ya 3 boyutlu  film  ya da aşırı süper bir film girmesini bekliyorum  ve süper bir film geldi diyerek konusunu okumadan hiç bir yerden araştırmadan gidiyorum,konusu zamanlama olarak iyimi geldi bilemedim ama süper bir film kesinlikle izlemeniz gerekenlerden.
Elena ve Antonio farklı karakterlerde birbirine tutkuyla bağlı iki kişi.Seni değiştirmeden kabul ettim diyor Elena ama bunu tam anlamıyla oda başaramıyor hangimiz başarıyoruz ki ya da kim bir adım daha fazla atıyor karşısındakine yaklaşmak için? Film okadar güzel ki ayarları okadar güzel yapılmış ki şırınganın gösterilme süresi, filmin muğlakta bitirilmesi gerçekten benim için filmi güzel yapanlardandı.Hastanede birlikte oldukları sahne,tıp öğrencisi müşterisiyle karşılaşma sahneleri,hastalığı reddedişleri beni benden aldı canımın acıdığı yerlerdi.Aşk acıylamı yoğruluyor bilemedim.Herkesin hayallerine bir ara dokunmuş olan en yakın dostuyla cafe açma fikrini gerçekleştirmeleri filmi hoş yapanlardan.İtalyancanın dayanılmaz çekiciliği,müziklerin naifliği ile film zamanınızı iyi değerlendirmenizi ve hayatı irdelemenizi sağlıyor.Kemerlerinizi bağlayın!!!!