Takip pıtırcıkları

1 Mayıs 2016 Pazar

Mayıs- İzle Hayallerini Onlar Yolu Biliyor.

Kutlanan mevsimlik bayramlardan biridir. Hızır günü olarak adlandırılan Hıdırellez günü, Hızır ve İlyas’ın yeryüzünde buluştukları gün olduğu sayılarak kutlanmaktadır (kaynak:vikipedi).
5 Mayıs gecesi hazırlayın dileklerinizi, güllerinizi bahara merhaba deyin.
Altı aylık bir dönemim bitti  zaman zaman zorlu,stresli ,pes ettiğim ama genellikle güzel deneyimli ve gerçekten mutlu ve güçlü olduğum bir dönem hızlıca geçti farketmedim bile. Son dönemlerinde kısmet olan buymuş,bu değilmiş,buymuş derken üzüldüğüm zamanlar çok oldu şimdi bekleyelim ve güzeli,hayırlısı ve istediğim olsun diyelim, kalbimize hüznü sokmayalım, güzelliklerin tadını çıkaralım.
 
 Star Wars serilerini hep yarım, orda burda izlemiş biri olarak size bir sır vereyim ben ilk kez düzgünce Star Wars izlemeye başladım ve mantığını, filmi çok sevdim. İzlemeye tarihsel olarak, 1977(4) yılından başladım.
About time: Bu zamana kadar izlediğim romantik komediler içinde en iyilerden biri çünkü; hem en sevdiğim film Run Lola Run mantığında hem içinde sıcacık aşk,huzur ve evlilik var.Mutlaka izleyiniz izletiniz.