Takip pıtırcıkları

11 Mart 2015 Çarşamba

Yağmuru beklemeye başlarsınız ,bir yağsa her şey yeniden başlayacaktır,ama yağmaz o yağmur..... (Ankara ,Mon Amour! Şükran Yiğit Sayfa;156)
Karar verirsiniz,keşfedersiniz, anlaşılmayı beklersiniz,çabalarınız karşılığını versin istersiniz,huzur isterseniz ,en sonunda aman dersiniz her şeyi zamana, akışa ve hayata bırakırsınız hayat size ne sunarsa artık.

Ankara'da Bir Cezaevi Müzesi;Ulucanlar

 Fazlasıyla etkilendiğim bir yer ,etkilenmemek mümkün değil sanırım geçmiş geçmişte kalmaz.Ankara'nın ruhunu yansıtan yerlerden burası.

Bu Yıl Leyleği Kayakta Gördük*-*

ULUDAĞ-BURSA
Kış sporları için en güzel yer neresi derseniz Kartalkaya olduğu kanaatindeyim ancak Bursa'da farklı bir alternatif olabilir.Aile candır Bursa'da da devam ediyorum.
Gezmek yeni yolculuklar herzaman ruhu zenginleştirmektir ama biraz yoruldum sanırım gezmekten :) dinginlik ve düşünce zamanı artık.


Kızılcahamam

Ankara yakınlarında farklı ne yapsak,yabancı birini nereye götürsek derken kendimizi Kızılcahamam'da buluyoruz ve kadın kadına bir hamam sefası ile suyun optimist etkisine kendimizi kaptırıyoruz.Soğuk havada yapılabilecek en güzel aktivite sanırım sıcacık su.Kültürümüzde olan,bukadar içimizde olan şeylere aslında ne kadar uzağız bazen bunu farkediyorum.Kızılcahamam'a mutlaka gitmeli ve belediyenin hamamını kesinlikle denemelisiniz, ucuz ve suyu mükemmel.Çantanıza birde çarşısından ceviz reçeli atın derim inanılmaz lezzetli.