Takip pıtırcıkları

23 Ağustos 2017 Çarşamba

Kelebeğin Hayat Sırları - Her şey değiştiğinde senin en orjinal halini bilip sevenlere ihtiyacın olacak.

AĞAÇ OLMAK NASILDIR ?
Hayatın sırlarını verebileceğim dönemlerde değilim. Kendinizi mutsuz hissettiğinizde ve hiç bir şey okuyup izleyesim yok dediğinizde okumanız gerekiyor, insana iyi gelen kitaplardan. Sağlık o kadar önemli ki, son dönemde olanlar nazar mı, göz mü, sakarlığım mı bilmiyorum ama en önemlisi sağlık.
Bu yıl ne çabaladım beeee Lüleburgaz, Trabzon, YOZGAT koştur, başvur, olmasın ne yapalım. Ama Yozgat seni hiç sevemedim. 

CUNDA - AYVALIK

CUNDA
Öneriler;
  • Cunda'ya mutlaka aracınızla gidin eğer gidemezseniz ulaşımla ilgili hiç sıkıntı yaşamayacaksınız, sürekli dolmuşlar bulunmakta ama maliyet olarak kesinlikle dolmuşlar daha yüksek.
  • Cunda Mandıralarında isli peynir deneyin.
  • Cunda için klasik tüm öneriler zaten yol boyunca yan yana çoğu o yüzden liste yapıp gelmek yerine bölgede rasgele dolanın mutlu olun.
Küçük bir yer CUNDA ama kesinlikle ben çok sevdim daha görmediyseniz listenize alın derim burayı.
AYVALIK
Öneriler;
  • Güneşin batışını izlemek için mutlaka Şeytan Sofrasına gelin ama geliş ve dönüşü kendi aracınızla ve mümkünse erken gelip geç dönün yoksa trafik ortam berbat.
  • Sarımsaklı Plajına gidin, zira Cunda'da deniz pek temiz değil.
  • Ayvalık merkezde ara sokaklarda dolanın

İzmir ve Çevreleri- GERMİYAN-BARBAROS KÖYÜ

Barbaros Köyü; Şehir yaşamından sıkılanların son dönemde kaçış noktası aramasıyla birlikte pek çok köy artık pek meşhur oldu. İzmir Yüksek Teknoloji Üniversitesi'nin arkasında, URLA'da, bulunan OYUK'larıyla meşhur değişik bir köy burası. Daha fazla bilgi ve Oyuk Festivali Tarihleri için ise ; BARBAROS KÖYÜ SİTESİ TIK TIK. Cağnım Frida,Cağnım Barbaros Köyü. Çat Kapı özelliği var bu köyde Çat Kapı yazan evlere girip hem destek olabilir hem de bir şeyler atıştırabilirsiniz.

GERMİYAN KÖYÜ
İzmir-Çeşme yolunda ve Alaçatı'ya 15 dakika mesafede bulunan minicik bu köye gidip köy merkezinde muhteşem kavunları, zeytinyağı ve domatesleri olan teyzeden bir şeyler alabilir oradan Çeşme'ye geçebilirsiniz.
İzmir'deyseniz ve kahvaltı yapmaya huzurlu bir yer arıyorsanız Manisa yolu üzerinde bulunan Çiçekliköy'e mutlaka uğramalısınız en tepede bulunan Dağmaran ise kahvaltı için güzel bir alternatif. Daha fazla bilgi için tık tık