Takip pıtırcıkları

23 Nisan 2015 Perşembe


Çocuklar candır WİN benim pofidik şekerlerim yurtlarına döndüler veda vakti pek üzücü güzel olan her şey çabuk geçer sözünün yaşanmış hali sanırım.BAD VOİCE\SWEET VOİCE :(.
Can sıkıntıları geçer zaman,zaman derken eşek kadar olduk beklentiler olsa artık zamanı değil mi,kısmet değilmiş en çok arkasına sığındığımız sözcük.Sıkıldım ve yorgunum.

Hayvanlar Eşittir, Bazıları Daha Eşittir.

Hayvan çiftliği uzun zamandır gitmek istediğim bir oyundu.2 yıldır bilet bulamıyorum oyuna desem saniyesinde biten biletleriyle insana hırs yaptıran oyun.Oyunculuk kesinlikle mükemmel anlamlı bir oyun izlemelisiniz,bilet bulamazsanız kitabını okuyunuz ;) .Çocuklarını bu oyuna getiren ailelelere şok olduk bırakında millet bilet bulsun bu oyuna, çocuklarınızı da çocuk oyunlarına götürün onlar daha çocukkkk. 
Canınız mı sıkkın konserde keyif mi almak istiyosunuz ozaman size Yıldız Tilbe verelim.İnanılmaz keyifli bir kadın ve kesinlikle konseri eğlenceli. 30 yaşına kadar yapmak istediklerimden bir maddeye keyifli,bol kahkahalı bir tik atıyorum.

Siz Hiç Sokaklar Boyunca Portakal Çiçeği Kokusu Kokladınız Mı?

                                           3.PORTAKAL ÇİÇEĞİ FESTİVALİ
Kebabı,güzel mi güzel parkları, köprüleri, köpüşleri ve farklılıkları olan bir şehirde birde üstüne festival yapıp geldim.Gerçekten inanılmaz bir kokusu varmış portakal çiçeğinin ıhlamur ağacından bile güzel kokuyor.Festival kesinlikle sizi yarıyolda bırakmayacak eğlenceli bir festival.gitmenizi tavsiye ederim her geçen yıl daha da güzel olacak gibi.