Takip pıtırcıkları

16 Mayıs 2016 Pazartesi

Gezdim seni sok@k sok@k...*

 Insıde out; Bu zamana kadar izlediğim kesinlikle en iyi yetişkin animasyonlarından biri. Duygularımızın yönetimi kesinlikle çok tatlı işlenmiş, bilinçaltımıza insek dolansak keşke. Baksak hayallere, hatıralara. Gün boyunca baskın gelenleri düşünüyorum değişik...
Frozen; Masalımtrak, daha bir çocuklara yönelik film. Bence gerçek sevgi bazen sevdicekte bazen gardaşda diyor film, gardaş candır.

Blogum son dönemde resmen film bloguna döndü, havalar hala bence soğuk olduğundan ve yine belirsizlik olduğundan en güzel etkinlik bu sanırım.Sabrın sonu selamet mi acep, neyse? O kadar çok kendi hayatımızda stres ve sinir bozucu olay\ insan varki bunun yanında  belki de en önemlisi üzücü hayatlar, sokaklardaki insanlar, her şey başlı başına enerji emmelik, üzülmelik ama yaşıyoruz hepimiz bir şekilde neyse enerji düşürmeyin kendinizi güzelleştirin küçük küçük çevrenizdekilere iyi gelin ve gerçekten proje, program beklemeden siz insanlara yardım edin elinizden geldiğince çünkü yoksa umutsuzluk,insan olduğumuzu unutmak..
Bu arada yoga kesinlikle bedeniniz ve ruhunuzu besleyen şeylerden biri bunu deneyin.Açın ruhunuzu rahatlatan müzikleri matlarınızı alın, çıkın temiz havaya oh mis.
http://yogasala.com/ankara/tr/program ÜNİVERSİTELİ YOGA diye bir şey var ve 5TL saat&günler uygunsa bir deneyin derim CERNMODERN'den sonra bunu da denemeli kendime not.
*Sıla'nın yeni albümünden Yan benimle şukella bir şarkı.