Takip pıtırcıkları

4 Aralık 2010 Cumartesi

yangın haydar paşayı teğet geçti.........

Gerçekten tam bir tarihi olay çikomun msjıyla öğrendim ve gerçekten çok üzüldüm.Vikipedide 28 kasım 2010 tarihinde yapı ağır hasar görmüştür cümlesi bile insanı kötü yapıyorr:(

          -haydar paşa garına çok üzüldüm ya:(
                   -istanbullu musun?
                                         -hayır

gadjo dilo

özgür ama fakirdiler.!
Tanrım bukadar kara olmak için sana ne yaptım?
Gerçekten çok güzel bi film bazı kareler çingeneler zamanını fazlasıyla hatırlattı.köyün yanması tam ağlıycakken müziğin girmesi..
http://www.youtube.com/watch?v=6buWjmCIys0&feature=related

YETERR Kİ!

insanların herkesi eleştirip kendilerinin saçmalamalarını sevmiyorum.Hayatın bukadar monoton olmasından güven kavramının artık tamamen yok olmasından hiç hazetmiyorum.Gerçekten fazlasıyla samimi olduğum insanlardan karşılığını görememekten nefret ediyorum.Hayatımda çok az insan istediğim halde,^^ çoktular ama yoktular^^ felsefesini uygulamadan yoruldum.Uzun süredir bellek kartıma hiç bir yenilik eklememekten  yoruldum.D&Rda gördüğüm ajandalara aşık oldum resmen yağmur çizmesi almak istiyorum çok şey istiyorum..... ablamı da çok özledim gerçekten onunla zaman geçirmeyi özledim.

Julia&julie

Filmde çok sıkıldım kıyafetlere bayıldım ama şarapla birlikte yılbaşında bi et pişirilse fena olmaz diye düşündüm.Günlerdir bişi yapmamaktanda bayılıcam resmen hiç bir şey yapmıyorum .