Takip pıtırcıkları

6 Ocak 2016 Çarşamba

Şarkılı Bir Masaldır Yaşamak

 2016 geldi umut dolu ve masal gibi ,gönlümüze göre olsun,içimize sinsin.
                                     
Uzun bir zamandır yazamıyorum ya da bana uzun geldi özledim.Bu aralar bir Almanya(Mükemmel),İzmir-Manisa seyehati yaptım.Bol bol yoruldum, zaman zaman sinirli daha agresif oldum,duygu iniş çıkışlarım çok oldu, bazen çok mutlu bazen tam bir bok,bozulan eşyalarla uğraştım. Kendimi inanılmaz yalnız hissettiğim de çok oldu .20'lik dişlerimde hoş geldi yine :s.
[2016 yılbaşı denişik ]Bunlar bunlar olurkennnn Umut koydum ceplerime.
UMUT dolu ,güzel ,pozitif olalım.

"Danke schoen" for Erlangen




Çocukkken en sevdiğiniz masal neydi ve hala en sevdiğiniz? Cevap veriyorum HANSEL ILE GRETEL  yazıldığı dönemin açlık süreçlerini ele alan trajik bir masal olsa da..... çocukken çikolata ve şekerden evleri olan masal benim için.ALMANYA hayaller ve masallar diyarı   :) , uzun zamandır böyle çocuk hissetmemiştim kendimi .Erlangen de  masalın içinde çocukluğunuza\ en saf hallerinize dönün.Hiç bir araştırma yapmadan iniyorum ve hoppp hazıra konuyorum,indiğim andan itibaren rehber ablama bir kez daha şükrediyorum ve doğum gününü içtenlikle iyikiyle kutluyorum.

Nuremberg-NURNBERG

DOSTUM *-*


NURNBERG'de Christmas zamanı açılan pazarları gezip Glühwein ile ısının.Oyuncak müzesine gidin, çocuk olun mutluluk dolun .Almanya bana çok tatlı, güzel geldi. Nurnberg de inanılmaz güzel ve mutlaka gidilmeli.

BAMBERG-Tale Cıty




BAMBERG benim için masal şehri kesinlikle aşık oldum buraya  yolum seninle kesişşsinn masal şehri güzelliklerini yeniden sun bana pleaseee :).Trenden inin dümdüz yürüyün haritasız olarak gezin burada yürüyün bol bolll.Fotoğraf makinamın tam Bamberg de bozulması, bilgisayarımın bozulması elektronik çöküntüleri saymazsak gayet iyi bir seyehatti